Run away with me and experience something new

Batman sov äntligen över hos catwoman igår, träffade mina päron och ja, det gick väl bra. Dock var han ju så trött efter alla hjältedåd han upplevt under dagen så det blev inte mer än att vi satt å såg film hela kvällen på TV, men jag klagar inte.
Kom på att det var första gången vi umgåtts nyktra en hel kväll och morgon, å ja, det var väl lite annorlunda då han inte kan "öppna sig" på samma sätt.
Och jag har en del saker jag måste få ur honom innan jag kan vara lugn på "oss" fronten.
Fast imorse då vi satt å åt frukost så pratade vi lite om vad mina föräldrar jobbar med å det och han börja med att "då jag lärt känna din pappa lite mer och kommit dina föräldrar närmare.." och så vidare, så planer på att det ska bli nåt mellan oss verkar det ju finnas, men ibland får han mig att tveka då han har så svårt att prata känslor...
Men det löser sig nog, han är ju trots allt Batman! ;) 

Imorn ska jag, Natalie, Lisabeth, Amanda och Martin ta husvagnen å dra till Piteå å campa på Fårön! Skitkul å fira midsommar där å dra till havsbadet å träffa Julia å Pontus å dom! 
Jag har ju aldrig dragit iväg på nåt sånt förut med kompisar så ska ju bli awesome! Till söndag ska vi bo i husvagn å ha det gött, supa å grilla! 

Hoppas du oxå får en trevlig Midsommar så ses vi nån dag! 

RSS 2.0