Black Friday

Det är ju "Black Friday" idag, vilket man kan ta hur man vill tycker jag, även om det menas med att de flesta butiker (främst i USA) har massa rea, men jag bryr mig inte riktigt om reorna om man säger så..........

Det går framåt nu, kan fortfarande känna mig nere då å då, men jag är som ändå glad och mår bra.
Fick kommentaren idag från en jag inte sett på väldigt länge att det syns på mig att jag gått ner i vikt, nåt jag själv inte märkt av allt för mycket men jag har det ändå lite i baktanke då jag för två år sen ändå vägde 10 kg mer än jag gör nu.
Så det är ju kul att folk märker det på mig trots att inte jag gör det, kanske är det mina promenare till/från jobbet som lönar sig, plus all träning på gymmet.

Dom ska mest troligt börja med en ny utredning på mig angående min pco och menstruation då den börjat kärva igen, barnmorskan ringde idag å nämnde något om en titthålsoperation, mest om jag hade gjort en tidigare för att hitta "felet" på mig men eftersom jag inte gjort det vet jag inte om jag kommer hamna på å göra en nu då..

En sak som är lite ledsamt nu kring jul, är att se alla som har någon speciell att dela den tiden med.
Att gå på stan å handla klappar och se par som håller hand, dom som man vet kommer vara tillsammans på julafton som ändå är en av de mysigaste helgerna på året.
Men jag får väl passa på å njuta av att vara singel å fri medan jag kan, jag hinner hitta någon, jag är bara menad för någon speciell som är sparad för mig då jag är redo för det mest finaste jag kommer få uppleva. ;) Smööörigt!
RSS 2.0