Ömsesidiga känslor?

Batman var här igår och sov till idag.
Utifrån det jag upplevt tidigare och hur Batman beter sig mot mig nu så tror jag det börjar finnas ömsesidiga riktiga känslor mellan oss.
Visst han driver som in i bomben med mig, men det är ju egentligen bara kul och jag vet att han inte menar något med det, och han slutar så fort han märker att det gått för långt, jag behöver inte ens säga nåt.
Och sättet han bara kan sitta å kolla på mig med, haha såg nyss ett inlägg på facebook där det stod att man ser i en killes blick då han är kär.
Inte för att jag vet hur den "blicken" ser ut och hur man märker den men eftersom att ingen jag träffat tidigare som faktiskt sagt att dom tkr om mig (som bara var bullshit) har det sättet att se på mig som Batman har....
Kanske bara inbillar mig, men jag tror, utan att hoppas för mycket, att det är seriöst eller börjar bli iallafall.
Han sa till mig idag att "du får inte bli golddigger bara för att jag blir rik, du får hålla dig till mig nu även fast jag inte har pengar och lyxbil" (på ett ungefär), som om vi ändå var nåt seriöst och att jag skulle hålla ihop med han även fast han inte har mkt pengar.
Dock kan det vara jag som tolkar ord på fel sätt eller nå men ja, jag vill bara behålla lyckan inom mig så länge jag kan.

En sak jag har tänkt på som är annorlunda nu sen jag träffat Batman, och som tom Latina märkt är att jag är mycket lugnare till sättet.
Förut då jag träffat en person, då är jag så ivrig med allt, tog allt fel och hoppades waaay too much, jag lät "han" veta rätt tidigt att jag tkr om honom, som om vi sets typ två gånger och jag redan är kär?! Vilket jag inte var, kanske småförälskad, men jag tror att pga att jag aldrig varit den populära tjejen, eller tjejen som fick vilken kille hon ville och att det var inte förens jag var 18 som jag träffade första killen som blev mer än ett hångel lixom, som jag alltid känt längtan efter det och velat att det ska gå fort fram så jag får räkna månaderna vi varit tsm...
 
Det har varit mycket om Batman nu de senaste inläggen men jag måste få berätta nu när jag är så lycklig! För det finns mycket gott att säga om denne människa och hur han får mig att känna mig då jag är med honom.
RSS 2.0