Meant for someone better?

Jag kom på det idag! Jag är ju menad för någon så bra att det tar lite längre innan jag träffar honom! Att det ska vara värt väntan! Hahha att jag varit så dum innan och trott att jag aldrig skulle träffa någon då det i själva verket är den perfekta killen som är menad just för mig! ja herreguud ändå.. ;) 

Nä men allvarligt, med tanke på att många människor hittar varandra ute på krogen/restaurangen/parken whatever, så undrar jag varför det ska vara så svårt för mig att hitta någon? Är jag så lågt rankad jämnfört med alla andra som är ute? Nä det tror jag inte själv heller, så dåligt självförtroende har jag ju inte.
Nu när jag bor här i huset ensam så känns det typ som om resten av min familj bara är bortresta, att min man å två barn kommer hem snart å jag bara går å väntar i vårat stora hus för mig själv, hahaha! Nä okej inte riktigt men jag kan ju låtsas då jag ändå inte har mycket annat å bättre för mig hära! 
Men kul är det att få vara självständig och laga min egen mat, ha ansvaret för att allt är släckt mm då jag går å lägger mig, att posten är hämtad och ja, allt som hör till husunderhållning.

Men nu borde jag verkligen inte sitta vid datorn, som jag för övrigt vill plocka med mig hem!!! (en Apple Mac mini)
Eftersom jag förmodligen borde sitta på cykeln snart mot middagen, men istället sitter jag här i handduk, blött hår å inte alls redo för nånting...! Panik!

Jag vet att du inte läser på min blogg mera men jag skriver ändå "till dig" då det känns skönt att få skriva av mig och berätta utan att behöva använda rösten, vilket faktiskt får mig att kunna uttrycka mig så mycket mer och bättre!
Ååh ja, jag lyssnar på deppolistan, eller ja nu heter den faktiskt "lugnastefavoriterna" då jag inte längre är deprimerad, men de fina låtarna är ändå kvar, fast nu lyssnar jag på låtarna med helt annan inställning, vilket får mig att se det fina med dom och att allt dom sjunger inte alls behöver gälla mig och att mitt liv inte är en låt med texter så dystra och olyckliga! 

Finaste du, du är min klippa, min mur att luta mig mot, mitt solsken på regniga dagar, och framförallt, en av de finaste vänner jag har! Kram på dig <3 
RSS 2.0